J&T Technology

Suojaa toimintasi tulipaloilta

Katso lisää

Parhaimmat ratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme kohteen vaatiman ratkaisun

Tutustu ratkaisuihimme

Parasta palvelua

Asennamme sekä huollamme itse kaikki järjestelmämme

Tutustu palveluihimme
Edellinen
Seuraava

SUOJAA TOIMINTASI TULIPALOLTA

Teollisuuden prosessit
Voimme monin eri tavoin suojata tuotantoprosesseja sekä tuotantolinjoja.
Räätälöidyt järjestelmät
Suunnittelemme ja toteuttamme kohteeseen kuin kohteeseen optimaalisen ratkaisun.
Asennukset ja huollot
Asennamme sekä huollamme itse kaikki järjestelmämme.

J&T Technology Oy

J&T Technology toteuttaa tuotantoprosessien palontorjuntajärjestelmiä teollisuuteen. Pyrimme havaitsemaan ja eliminoimaan tuotantoprosesseissa esiintyvät syttymislähteet ennen kuin ne aiheuttavat suuremman tulipalon.

Sammutusratkaisumme koostuu yksinkertaisimmillaan yksittäisestä ja automaattisesti toimivasta sammutteesta tai useammasta sammutusyksiköistä, joita ohjataan halutunlaisella tekniikalla. Suunnittelemme ja toteuttamme kohteeseen kuin kohteeseen optimaalisen ratkaisun.

Lataa esite >

285

Toimitettua järjestelmää

9

Eri maahan

9999

Estettyä tulipaloa

Suosittelijoita

Adara Pakkaus Oy

Jari Konola

Järjestelmä havaitsi ja sammutti tulipalon, joka oli aiheutunut aaltopahvin jalostuskoneen kuivainyksikköön kiinni juuttuneesta pahvista. Salin tuuletuksen ja pienen siivouksen jälkeen, noin tunti tapahtuneesta käynnistimme normaalisti tuotannon. Vastaavissa tapauksissa ennen järjestelmän käyttöönottoa saattoi pienenkin tulipalon jälkeisissä puhdistuksissa ja palaneiden osien korjauksissa mennä aikaa 8 h.

BEWi M-Plast Oy

Martti Timonen

Yrityksemme valmistaa suulakepuristettuja XPS routaeristelevyjä. Eristelevyistä purkautuva kaasu syttyy staattisen sähkön seurauksena itsestään, jolloin liekinilmaisin havaitsee palon ja sammuttaa sen. Järjestelmä toimii jopa useita kertoja päivässä, erittäin nopeasti tuotannon häiriintymättä. Olemme erittäin tyytyväisiä sammutusjärjestelmäämme.

Kinnaskoski Oy

Jyri Nenonen

Sammutusjärjestelmä kattaa koko laitoksemme ja on osoittautunut erittäin toimivaksi. Palvelu ja huolto pelaa erinomaisesti.